De leukste nieuwsbrief over reizen

laat je inspireren

Als eerste op de hoogte van mijn nieuws en maandelijks toffe reis inspiratie? Meld je hier aan en krijg hem als eerste in je digitale postvak!

Aanmelden

Weet jij al waar je naar toe wilt? Vraag een offerte aan

offerte aanvragen

Bekijk de vorige nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Augustus 2023

Daar zijn we dan: op Bali! Lees alles reizen naar Bali met je kids. Toch een andere bestemming? Klant Suzanne ging met haar gezin vier maanden op reis naar Thailand, Maleisië, Singapore, Vietnam en Cambodja. 

lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief Juli 2023

Lees alles over ...in welke leuke cottage in Zuid-Afrika klant Milou wil blijven wonen & hoe ik werk terwijl ik op Bali ben.

lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief Juni 2023

Nasi in je broodtrommel, hoe je campings in Amerika en Canada boekt. En een interview met Annemieke, mijn steun en toeverlaat én collega!

lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief Mei 2023

Lees alles over slapen in een safaritent, do's and don'ts over reizen met kids in het vliegtuig én persoonlijk breaking news!

lees de nieuwsbrief

De Reistoko (Ilse Thorborg) is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152).