Wereldreis

Wil je op wereldreis?

Een wereldreis maken. Mijn eerste reis van een paar maanden ging door Azië. Backpack op, weinig geld op zak en slapen in bamboehutjes. Samen met mijn prille liefde. Op mijn laatste wereldreis was die prille liefde inmiddels de vader van ons dochtertje van 2,5. Met zijn drieën (en zwanger van dochtertje nr. 2)vertrokken we voor een aantal maanden de wereld over. Nasi goreng op een Indonesisch strand, camperen door Australië, hiken met een peuter op je rug door Nieuw Zeeland en Kerst in Amerika. 

Voor mijzelf en voor mijn klanten heb ik dus al meerdere lange reizen mogen plannen. Het is een once in a lifetime dingetje (tenzij je het net zo te pakken krijgt als ik 😉) Je geeft er een hoop geld aan uit, doet moeite om een lange periode vrij te kunnen zijn. Regelt wellicht zelfs vrij van school voor de kids. Dan MOET zo een reis worden wat je ervan verwacht, hopelijk zelfs meer! 

En we gaan nog niet naar huis, nog lange niet!

Het plezier van je wereldreis begint al bij de voorbereiding. Maar het plezier van je rondreis valt of staat – vind ik – met een goede voorbereiding. Zelf een vliegticket boeken voor een goede prijs en met goede verbindingen is bijna onmogelijk. Daar moet je een vliegticket expert (that’s me!) voor inschakelen. Bij de meeste bedrijven krijg je dan je vluchtvoorstel en daarmee klaar. Maar hoe leuk is het als iemand ook met je meedenkt? Ik doe dat met het grootste plezier!

Je wereldreis voorbereiden

Ik denk met jou mee over de route die je voor ogen hebt. Soms kan je door bijvoorbeeld 1 land toe te voegen ineens een veel goedkoper wereldticket hebben. Het in elkaar zetten van wereldtickets lijkt een beetje abracadabra, maar als je weet hoe je de puzzel moet leggen kan het je een hoop geld besparen. Wist je bijvoorbeeld dat de meest goedkope wereldtickets gaan via Azië en de duurdere via Zuid Amerika of Afrika? Ik heb de puzzel al vaak gelegd, dus bel of mail mij en dan kijken we samen naar je plannen. 
We kunnen vliegtickets maximaal 11 maanden van te voren boeken. En altijd geldt: hoe eerder jij je tickets boekt, hoe goedkoper ze zijn!

Around the world ticket

Songkran in Thailand, Carnaval in Rio of midzomernacht in Scandinaviё? Hoe leuk is het als je tijdens je reis zo een feest mee kan pakken? En heb je met het plannen van de reis rekening gehouden met de reisseizoenen van een land? Zo kan het in het ene deel van Vietnam met bakken uit de lucht komen, terwijl in het andere deel de zon schijnt. En hoeveel tijd verblijf je in welk land? Maar ook vragen als, moet ik een campingbedje mee voor mijn kids? Ik neem jou die zorg uit handen en denk met je mee. 

En meer…

Dit zeggen mijn klanten:

volgende

vorige

ger en paula de jong | wereldreis

Ilse gaf meteen al aan; dat is teveel geld voor de reis, dat kan goedkoper. Daar hadden wij wel oren naar natuurlijk. Ze is hier jaren in thuis en dat merk je. Ze heeft betere prijzen dan wij zelf vonden. En haar eigen reiservaring is zoveel waard. Je zou haar bijna meenemen op reis, wat een heerlijke meid. Lees meer

louise, gert-jan en puck | wereldreis

Je hebt direct het gevoel; hier zit ik goed, zij heeft er écht verstand van. Ze vertelt eerlijk waar het leuker is om op de bonnefooi te reizen. Je hebt het gevoel oprecht advies te krijgen, en niet dat ze zoveel mogelijk aan je wil verkopen. Onze reis is nooit doorgegaan. Corona. Ilse heeft ons verbaasd. Geen vo... Lees meer

familie de brede | wereldreis

Zoveel landen, maar wat is logistiek handig? Hoe houd je het leuk voor je 2 kids (7 en 10) en jezelf? Er moest voor ieder wat wils in. Ilse draait d’r hand er niet voor om en geeft je alle aandacht. Echte hulp, zo voelt het. Wat boek je nu, wat op de bonnefooi. Onze kids waren leerplichtig en.. Lees meer

Wereldreis plannen? Vraag een offerte aan!

offerte aanvragen